À travers ce livret d’inspiration, découvrez des dressages gourmands et modernes autour de la part de tarte ou de gâteau pour signer toutes vos assiettes avec rapidité & simplicité !
In this recipe book, you will discover modern and creative plating styles for your cake or tart slices. With these quick & easy ideas, your desserts will look delicious in no time!
Unleash your creativity…
«Grand Arôme» chocolate tart Choc’ wave
Simplissime avec une découpe de la part à l’emporte pièce
Very simple cut with a cookie cutter
Nut tart
Going nuts
Tout en équilibre avec découpe de la part en 3 pour un montage en volume
Spectacular with a slice cut in 3 pieces for an increased volume
Almond cake
Chocolate-dipped
Touche d’élégance avec les boules de glace à la cuillère parisienne
A touch of elegance with ice cream scoops made with a Parisian spoon
Lemon meringue tart
Artistic
Touche d’élégance avec un trait de chocolat réalisé à partir de tablette de chocolat chauffée
An elegant look with a chocolate stripe made with a heated chocolate bar
Passionate about good taste
Toutes nos recettes s’inscrivent dans nos engagements Boncolac Food Service.
All our recipes are in line with Boncolac Food Service’s commitment charter.